TeaShark

TeaShark 0.9

Snelle browser met legio functies

VOOR

  • Boordevol functies
  • Snelle browser

TEGEN

  • Navigatie houterig

Goed
7

TeaShark is een gratis browser voor ietwat oudere mobiele telefoons. De webverkenner laadt pagina's snel in en heeft veel instellingen in huis.

Surfen op een telefoon met een kleiner scherm is niet altijd plezierig, maar webverkenners als TeaShark en UC Browser tonen dat het best mogelijk is. Je navigeert in TeaShark door een pagina met de toetsen op je telefoon (2,4,6 en 8) en hebt twee niveaus voor het vergroten en verkleinen van je beeld. Een cursor in de vorm van een handje geeft aan waar je kunt klikken om links te gebruiken of tekstvakken te selecteren.

Hoewel TeaShark een goede opzet heeft, is navigeren niet altijd even gemakkelijk. Het bewegen op een pagina verloopt wat houterig en is minder vloeiend dan bij Opera Mini. De cursor is ook niet altijd even zichtbaar, waardoor je af en toe een klikje in het verkeerde vak maakt. Desalniettemin heeft TeaShark veel opties, waaronder het instellen van startpagina's, browsen in tabbladen en een goede functie voor het maken van bladwijzers.

TeaShark is snel en zit boordevol functies. Toch draaien UC Browser en Opera Mini ietwat beter op je Java-telefoon, waardoor we deze conculega's verkiezen boven TeaShark.

Meeste downloads Browsers voor java

Meer

Beoordelingen about TeaShark